Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
"Reteta inspirata de toamna"
Reteta inspirata de Rocsi: https://www.bucataras.ro/retete/mancare-de-ardei-copti-16301.html
Eu nu am copt ardeii, i-am folosit cruzi, mai simplu.
Nu am pus usturoi, din cauza de mofturosi.
Am pus boia si marar in loc de patrunjel, fiind fan marar.
A iesit o tocanita foarte buna.
Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati mai mari.
Ceapa se curata si se toaca mai mare.
Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 4-5 minute.
Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 3-4 minute.
Se pune apa si se fierbe 15-20 minute.
Se pun rosiile, se amesteca si se fierbe inca 15 minute.
Se pune mararul tocat si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.
Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.
Se mananca ca atare sau garnitura la friptura.
Pofta Buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult